Chocolade-cashewnotenmousse

Een pak bio cashewnoten
50 g in stukjes gebroken Mascao Fondant
100 g suiker
5 eieren
100 g gemalen cashewnoten
2 dl slagroom

Doe de stukjes chocolade in een kom. Plaats de kom in een pan water dat tegen de kook aan wordt gehouden en laat de chocolade smelten. Voeg de suiker toe en laat deze onder voortdurend roeren smelten. Splits de eieren. Roer de eierdooiers een voor een door het chocolademengsel. Roer de gemalen noten erdoor. Sla de slagroom en de eiwitten in aparte kommen stijf. Schep eerst de slagroom en daarna de stijfgeslagen eiwitten door het chocolade-nootmengsel. Verdeel de mousse over glazen schaaltjes en laat het nagerecht in de koelkast opstijven en door en door koud worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s