Crunchotaart

Een Cruncho-ontbijtgranen
Ca. 20 stukken:
2 eieren
5 eetl. honing
4 eetl. boter of olie
1/2 kop melk
1 eetl. rum
1 kop volkorenmeel
1,5 kop cruncho
1 eetlepel bakpoeder
1/2 theel. zout

Garnering:
1 bakje kwark
honing en rum

Doe de eieren, honing, boter, melk en rum in een mixer en maak alles zacht en egaal. Doe het volkorenmeel, de cruncho, het bakpoeder en zout bij elkaar en roer er dan het eiermengsel doorheen. Bak de cake 45 minuten in een tulbandvorm in een matig warme oven. Versier de cake met kwark, waardoor u de rum en de honing hebt gemengd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s