Gevulde bananen

Een tros bananen
4 bananen
rietsuiker
havanarum
100 g rijst
melk
vanillestokje
gekonfijt fruit

Kies lange, vaste bananen met gave schil. Snijd met behulp van een puntig mesje de schil van de banaan in zodat je het vruchtvlees er kan uithalen. Dit laatste in schijfjes snijden en gedurende 2 uur in suiker en rum laten trekken. Intussen de rijst koken in gesuikerde melk met het vanillestokje. Laten afkoelen en vermengen met kleine stukjes gekonfijt fruit. De schillen van de bananen vullen met de rijst en garneren met schijfjes banaan. Koel opdienen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s