Gevulde paprika’s

Een potje witte peper
4 grote rode of groene paprika’s
1 theel. meel
1 eetl. gehakte peterselie
zout en peper
paprikapoeder
1 teentje geperste knoflook
1/4 l bouillon
1 laurierblad
1 eetl. met water vermengde tomatenpuree
1/2 kop olie

Voor de vulling:
1 kop gekookte quinoa
100 g gehakte cashewnoten
peterselie
1 grote gesnipperde ui
1 teentje knoflook
1/2 kopje paneermeel
1 ei
zout en peper

De paprika’s halveren, ontdoen van zaad en zaadlijsten. De ingrediënten voor de vulling mengen en de paprika’s ermee vullen. Op een schaal leggen en even in een gloeiend hete oven zetten.
In een pan met olie de paprika’s even aanbraden. Ze eruit halen en de olie vermengen met meel, peterselie en knoflook. Blussen met water of bouillon. Goed roeren. De paprika’s weer toevoegen, het laurierblad erbij doen en op een klein vuurtje laten stoven. Opdienen met tomatensaus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s