Koffie-notencake

Een zakje bio cashewnoten natuur
200 g rietsuiker
100 g zachte boter
2 eieren
200 g zelfrijzend bakmeel
1 dl zeer sterke bio koffie
200 g bio cashewnoten natuur of andere noten

Roer de suiker en de boter met een mixer tot een witte en schuimige massa. Klop er dan de eieren door. Spatel het gezeefde meel afwisselend met scheutjes koffie door de eiermassa.
Schep ten slotte de noten erdoor en doe alles in een ingevette springvorm van 20 cm
doorsnee. Bak de cake midden in een warme oven (stand 4-5) gedurende ongeveer 45 minuten gaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s