Koffiebonbons

Een pak met melkchocolade
Voor ongeveer 10 bonbons:
1 volle eetl. gemalen bio koffie
150 g melkchocolade
50 g boter
2 eetl. slagroom
10 bonbonvormpjes

Breng de room met de koffie aan de kook en laat even trekken met het vuur uit. Zeef het door een natte doek. Breek de chocolade in stukjes en zet dit in een bakje in een pan met heet water. Doe het koffiemengsel erbij en laat de chocolade al roerende smelten. Neem dan het bakje uit de pan en roer de in stukjes gesneden boter erdoor. Doe dit mengsel in de bonbonvormpjes. Doe het geheel in de koelkast en laat de bonbons opstijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s