Rode kool met rode wijn

Een fles rode wijn van Carmenère
600 g rode kool
2 rauwe aardappelen
rietsuiker
kruidnagelpoeder
rode wijn
30 g boter
aardappelmeel
zout

Zet de rode kool op met de rode wijn (hoeveelheid naar keuze), de boter, het zout, de geschilde en kleingesneden appelen, suiker en kruidnagelpoeder. Stoof de kool met wijn, gedurende 45 minuten. Bind het vocht zonodig met aangemaakt aardappelzetmeel en maak de kool af naar eigen smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s