Tomatensoep met quinoa-balletjes

Een pak met quinoa
3 à 4 eetl. geroosterde quinoa
90 g boter of margarine
3 ei-geel
2 theel. meel
gekookte tomatensoep

De boter smelten. De quinoa , het eigeel en het meel erdoor roeren en een beetje zout toevoegen. Ca. 10 minuten laten rusten. Met een theelepel kleine balletjes vormen en in kokend water doen. Als het water weer goed kookt de pan van het vuur nemen en 10 min. laten trekken. Bij het opdienen van de soep de balletjes toevoegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s