Warme weense chocoladekoffie

Een pak met bio koffie
2,5 dl sterke bio koffie
1 liter melk
50 g bittere chocolade
50 g donkere rietsuiker
1/8 liter slagroom
2 eetl. lichte rietsuiker

Breng 3/4 liter melk aan de kook. Schenk de koffie erbij. Verwarm de rest van de melk met de chocolade en de donkere rietsuiker. Meng alles door elkaar en klop het schuimig.
Klop de slagroom met de andere suiker stijf. Schenk de Wiener melange in hoge glazen en garneer de koffie met toef slagroom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s