Wereldwinkel-tiramisu

Een pak fondantchocolade
500 g mascarpone (een soort Italiaanse platte kaas)
4 eieren
1 pak lange vingers (boudoirs)
koffie
rum
rietsuiker
Mascao chocolade Fondant

De koekjes in laagjes op de bodem van een langwerpige schotel leggen. Sterke koffie zetten. De koekjes weken in de koffie met een beetje rum. De eierdooiers kloppen en de kaas er onder mengen. Rietsuiker en bloem naar believen toevoegen. Het geklopte eiwit er onder scheppen.
Een laag van dit mengsel over de koekjes spreiden. Vervolgens weer een laag koekjes er over en een laag van het mengsel. Tenslotte de geraspte pure chocolade er overheen strooien. Voor het opdienen enkele uren in de koelkast zetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s