Wortelbrood met paarse rijst en pindakaas

Een pak paarse rijst
Voor 6 personen:
3 koppen geraspte rauwe wortelen
2 koppen gekookte paarse rijst
1 kop bio cashewnoten natuur
1 kop pindakaas
2 koppen melk
1 eetl. salie
2 licht geklutste eieren

Verwarm de oven voor op 160°C. Meng de wortels, de rijst (zie op de verpakking) en de cashewnoten door elkaar. Roer met een garde de melk door de pindakaas en voeg de salie en de eieren toe. Giet het melkmengsel bij de wortels en roer het goed door elkaar. Doe het geheel in een ingevette broodvorm en bak het brood gaar in de oven gedurende ongeveer 45 minuten.

Een gedachte over “Wortelbrood met paarse rijst en pindakaas

  1. Pingback: Paarse rijst uit Laos « recepten en nieuwsjes vanuit de Dorpsstraat, nummer 31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s