Cacaobonbons

Een pak bio cacao
5 soeplepels cacao
2 soeplepels poedersuiker
6 soeplepels bloemsuiker
1 soeplepel slagroom
1 kopje gemalen hazelnoten

Vermeng 4 lepels cacao met de poedersuiker en 2 eetlepels warm water. Zet het pannetje in een heet waterbad (au bain-marie) tot alles goed gesmolten is. Neem de pan van het vuur.
Voeg de slagroom, de bloemsuiker en de noten toe en roer alles goed door elkaar. Laat het mengsel gedurende 2 uur afkoelen in de koelkast. Rol van het deeg kleine bolletjes en haal
die even door de overgebleven cacao.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s