Gevulde karamellen

Een pak koffie
250 g suiker
2 kluitjes boter
een paar druppels azijn
1/2 kopje koffie
80 g slagroom
25 g amandelschilfers
25 g gemalen hazelnoten

Neem een kookpot en meng daarin de suiker, de azijn en de boter goed dooreen. Terwijl je goed blijft roeren, breng je dit mengsel zachtjes aan de kook. Voeg de koffie en de room toe en laat het mengsel gedurende 7 minuten zachtjes koken. Blijf de hele tijd goed roeren! Voeg de amandelen en de hazelnoten toe. Smeer een bakplaat in met olie en giet
daarop de bereiding. Smeer een mes in met olie en snijd kleine
vierkantjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s