COCOMO steunt Fairtrade

Lut van COCOMO en Steven van Oxfam Wereldwinkels toasten

Lut Weyers van COCOMO en Steven Schepers van Oxfam-Wereldwinkel Hasselt toasten op een nieuwe, unieke en inspirerende samenwerking

Ik heb serieus veel plezier beleefd, de afgelopen weken. Na onze geslaagde Foodbuilding in KAAI 16, 23 maart j.l., werd het tijd om te oogsten. De deelnemers aan de Foodbuilding bij Giovani krijgen nu stelselmatig allemaal een bezoekje van mij. En daar groeien nieuwe en vernieuwde samenwerkingen uit dat het een gang gaat… schoon om mee te maken!

Wat me vooral pleziert is dat, gewoon kaarten open op tafel, serieuze bedrijfleiders en ondernemers ons verhaal serieus nemen. En ons zelfs vaak een pluim geven om wat we allemaal aan het realiseren zijn. Dat doet goed aan het hart. En de moral.

Op 7 mei zette COCOMO de deuren open in KAAI.16 (Hasselt) voor een onvergetelijke avond. Dat het net donderdag de nationale dag van Fairtrade@Work was, gaf de opening een unieke dimensie! Die dag was in meer dan 100 bedrijven, gemeenten en verenigingen Fairtrade alom aanwezig op de werkvloer.

Aandacht voor eerlijke handel

COCOMO engageert zich voor het Zuiden. Doorheen de officiële opening van de eventfloor stonden fairtradeproducten in de spotlights. Aan een informatiestand konden zowel medewerkers als genodigden hartelijk snoepen van Zuiderse lekkernijen. Als trendsettend bureau kaderde deze actie “in de mindset waarin voeling met de samenleving centraal staat”.

Fairtrade@Events

COCOMO trekt zo mee de kar en geeft hun klanten de mogelijkheid om dit initiatief te volgen. Bedrijven krijgen vanaf heden de opportuniteit om bedrijfsfeesten, product launches en recepties met een Fairtrade touch te houden. Ethisch handelen wint namelijk aan belang en dit gepast communiceren is een noodzaak. COCOMO komt zo tegemoet aan de tendens van het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met Fairtrade kan het evenementenbureau vanaf nu deze wijzigende behoeften van de bedrijfswereld beantwoorden.

Lees meer en bekijk de foto’s op HasseltLokaal

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s