7 mei – fairtrade@work in Hasselt : Carglass wint de nationale ‘Fair Trade Award Impact’!

7 mei is nationaal de dag van fairtrade@work: Carglass (met hoofdzetel in HASSELT) maakt ter gelegenheid hiervan haar engagement inzake fair trade bekend.

Ze ontvangen hiervoor de ‘Award Impact’ van Max Havelaar België.

Vanuit Hasselt krijgen meer dan 1000 werknemers in 42 vestigingen van Carglass in België en Luxemburg een ontbijtpakket mét verhaal bedeeld.

Een eerste resultaat van de goede samenwerking tussen Oxfam-Wereldwinkel Hasselt en een bedrijf dat haar ernst inzake duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen al bewezen heeft.

Proficiat, vanuit de Wereldwinkel en bedankt voor deze deugddoende ervaring!

uit de perstekst van Max Havelaar (.pdf) citeren we Bart Lambrechts, Human Resources Director van Carglass:

Ook Carglass is zeer fier dat zij bij de winnaars van de Fairtrade@Work awards is. “De Fairtrade producten en filosofie sluiten perfect aan bij de waarden die wij binnen Carglass uitdragen. Respect en solidariteit zijn zeer belangrijk voor ons, alsook ons steentje bijdragen tot een betere samenleving, in onze directe omgeving maar ook verder weg. Momenteel wordt ons waarde-engagement voornamelijk intern ‘gepromoot’ naar onze eigen medewerkers toe, maar we merken meer en meer dat ook onze klanten deze insteek waarderen”, aldus Bart Lambrechts, Human Resources Director van Carglass.

UPDATE:

De Limburgse Ondernemersverenigingen van Limburg en de Provincie Limburg maakten dit mooie filmpje n.a.v. de Internationale Dag van de Fair Trade 2010. Mét o.a. Caroline Ameloot van Carglass aan het woord.

Advertenties

3 gedachtes over “7 mei – fairtrade@work in Hasselt : Carglass wint de nationale ‘Fair Trade Award Impact’!

  1. Pingback: Net gemist? Limburg@work = fairtrade@work voor één weekend op TVLimburg « Hasselt is verkocht voor eerlijke handel !

  2. Pingback: Limburg@work op TVL: korte keten en fair trade in fairtradeprovincie Limburg in beeld gebracht « hoe we de krachten van fair trade en korte keten kunnen bundelen

  3. Pingback: Hasseltse Carglass en Oxfam-Wereldwinkels delen de waarden Respect, Eerlijkheid en Solidariteit #fairtrade@work | recepten en nieuwsjes vanuit de Dorpsstraat, nr 31

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s