(H)eerlijk drinken van Oxfam Fairtrade op het Absolutely Free Festival in Genk

 

 

 

AFF en Oxfam Fairtrade slaan de handen dit jaar opnieuw in elkaar. Op zaterdag 7 augustus vindt u dus geen multinational-cola of ander ongezond spul op de groene wei van het Absolutely Free Festival in Genk. Integendeel, AFF kiest resoluut voor producten waarvoor producenten in het Zuiden (of elders) een eerlijk loon ontvangen.

Dat doen we uit respect, maar ook omdat we goede smaak hebben. De voorbije jaren – ook toen waren Oxfam Fairtrade en AFF een vruchtbaar team – vlogen worldshake en andere lekkere Oxfam Fairtrade-fruitsappen over de toog. Het beste bewijs dat ‘eerlijk én lekker’ werkt. Overigens, voor wie het een ietsje straffer wil, staat onder meer de (h)eerlijke Oxfam Fairtrade-wijn klaar.

Voor wie het nog niet wist: Oxfam Fairtrade is hét merk voor voedingsproducten van eerlijke handel. Deze producten worden gemaakt met respect voor mens en milieu, en aangekocht volgens de principes van eerlijke handel.

Dankzij eerlijke handel hebben achtergestelde producenten in het Zuiden een menswaardig inkomen en investeren ze in de ontwikkeling van hun gemeenschap.

Meer over Absolutely Free Festival op www.absolutelyfree.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s