Oxfam Jongeren Hasselt organiseert Fair Trade Picknick aan Hasseltse Molenpoort

Voor vele jongeren is de vakantie alvast stralend begonnen met de afgelopen hittegolf, maar in de Oxfam-Wereldwinkel van Hasselt puffen de jongeren niet alleen door de hitte. Daar zijn ze namelijk druk in de weer om de jongerenbeweging weer leven in te blazen! Hun allereerste publieke activiteit wordt een heuse Fair Trade Picknick!

MARIA-ANNA EN CHRISTIAAN VAN OXFAM JONGEREN HASSELT

MARIA-ANNA EN CHRISTIAAN VAN OXFAM JONGEREN HASSELT

Oxfam Jongeren Hasselt is een democratische jongerenbeweging, door en voor alle Limburgse jongeren, die zich willen engageren om allerhande activiteiten omtrent eerlijke handel en Noord-Zuidthema’s op poten te zetten in en om Hasselt.

Hun eerste activiteit wordt een Fair Trade Picknick! Met broodjes van De Wroeter, proevertjes van Voedselteams vzw, en allerlei Oxfam Fair Trade-beleg is er voor ieder wat wils. Ook voor verfrissing wordt gezorgd dankzij de sapjes van Oxfam.

De prijs? Democratisch en eerlijk, zoals u die van Oxfam mag verwachten: €2 voor een broodje met beleg naar keuze én een bekertje sap!

The place to be? Vrijdag 10 juli vanaf 11u30 op het Molenpoortplein in Hasselt!

Kom dus zeker langs, verwen uzelf met deze heerlijkheden én maak kennis met deze toffe bende van Oxfam Jongeren Hasselt.

Ben jij ook zo een geëngageerde jongere met een hart voor eerlijke handel? Wil je helpen aan activiteiten als deze? Mail dan als de bliksem naar oxfamjongerenhasselt[‘@’]gmail.com want zij hebben je har(t)(d) nodig!

AFFICHE FAIR TRADE PICKNICK OXFAM JONGEREN HASSELT

AFFICHE FAIR TRADE PICKNICK OXFAM JONGEREN HASSELT

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s