Hasseltse Carglass en Oxfam-Wereldwinkels delen de waarden Respect, Eerlijkheid en Solidariteit #fairtrade@work

Het Hasseltse Carglass en Oxfam-Wereldwinkels delen dezelfde waarden: Respect, Eerlijkheid en Solidariteit. Carglass viert vandaag (12/05) fairtrade@work.In mei 2010 nam Carglass voor de eerste keer deel aan de jaarlijkse bedrijvenactie:
De fairtradeproducten en -filosofie sluiten perfect aan bij de waarden die wij binnen Carglass uitdragen. Respect en solidariteit zijn zeer belangrijk voor ons, alsook ons steentje bijdragen tot een betere samenleving, in onze directe omgeving maar ook verder weg. Momenteel wordt ons waarde-engagement voornamelijk intern gepromoot naar onze eigen medewerkers toe, maar we merken meer en meer dat ook onze klanten deze insteek waarderen,” zei Bart Lambrechts, HR-directeur bij Carglass, toen [1].

Eergisteren was Bart nog op TerZake (Canvas) aan het woord over zijn gevierde personeelsbeleid bij de hersteller van autoruiten [2].

Dit jaar hebben we een leuk kaartje bedacht en alle medewerkers krijgen een doosje ‘mix’ om fairtradecake of -brownies te bakken,” mailde Helga Cilano me. Helga organiseert ieder jaar de fairtrade@work-actie voor alle werknemers van Carglass in de BeNeLux. Onze wereldwinkel mag dan de pakketjes klaarmaken.

[1] https://fairtradekookboek.wordpress.com/2010/05/07/7-mei-fairtradework-in-hasselt-carglass-wint-de-nationale-fair-trade-award-impact/

[2] http://www.canvas.be/video/terzake/voorjaar-2016/dinsdag-10-mei-2016/hoe-omgaan-met-langdurig-zieken

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s