Quinoa schotel met aardappelen

Een pak bio quinoa
3 koppen quinoa
bouillon
1 eetl. olie of boter
2 kleine, fijngehakte uien
300 g aardappelen, fijngehakt
300 g wortels, fijngehakt
300 g witte of savooie kool, fijngehakt
125 ml melk
zout en peper

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen. Verhit de olie en fruit de ui tot ze goudbruin is. Voeg de groenten toe en laat ongeveer 10 min. meefruiten. Eventueel wat bouillon gebruiken. Voeg de quinoa aan het groentemengsel toe, doe de melk erbij en laat het geheel nog zachtjes doorkoken. Breng op smaak met zout en peper. Opdienen met een tomatensalade.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s